Класическа италианска пица

ТИТЛА: Чирак
Дата: 15.03.2015
Класическа италианска пица
 
Необходими продукти:
за тестото:
400 г брашно
1 ч. л. захар
1/2 ч. л. сол
200 мл хладка вода

за гарниране:
домашна лютеница (за намазване на блата)
шунков салам
луканков салам
топено сирене
1 червена чушка
1 сварено яйце
кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Замесваме меко тесто, оставяме го да почине за 15 минути, след което го разточваме и го намазваме с лютеницата.
2
Нарязваме двата вида салам, сиренето, чушката и яйцето на малки кубчета и ги нареждаме отгоре. Поръсваме с настъргания кашкавал и печем в предварително загрята фурна, за около 15 минути.

Съвет:
Препоръчвам пицата да се пече в тава за пица с отвори по дъното.

Съвет:
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


356 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: