Вълча баница
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2023 Много вкусен стана. Аз обаче исках по-голямо количество защото кишовете винага стават доста плоски и за да се нахрани човек трябва да реже само на 4 порции. Аз направих двойна доза на тестото и сложих 500 гр. гъби, цели яйца в плънката, повече кашкавал (300 гр. обикновен по-маслен) и повече бекон. Сложих само по един по-гъст пласт поред бекон, половината от кашкавала (150 гр.), сметана и гъби. Когато се опече отгоре поръсих останалия (още 150 гр.) кашкавал и запекох за кратко. Стана много вкусно, сервирах с кисело мляко отстрани.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2022 Просто е страхотен:)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2021 Чудесно се получи. Много вкусен киш. Само малко по соленичко за моя вкус, но следващия път ще редуцирам солта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2017 Страхотен киш се получи , със сигурност ще го правя пак.Нямах специална форма за киш, но ползвах такава за кейк и япостлах схартия за да не залепва .Сиренето Грюер наистина дава страхотен вкус :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2016 Нямах тава за киш и за това го направих в по-дълбока - видът му не е съвършен, но вкусът е невероятен
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...