Струкли със сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2024 Правя ги вече 3-ти път, с ореховата плънка. Пробвах част от тестото с мое сладко, обаче установих, че плънката не бива да е влажна, сушените плодове с ядките са не случайно избрани. Кифличките са много приятни, но нямат традиционния вкус, колкото и да втасват, не стават хлебни и пухкави, остават много маслени, крехки и леко трошливи, напомнящи леко и на бисквита, (вкусна бисквита).
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...