Картофена запеканка
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2024 Ще я опитам пак и ще споделя резултата. Рецептата е много вкусна, наситина. Булгурът ми е от няколко месеца в шкафа, може и да е година, може да има някакво значение, но така или иначе ще е вкусно, дори да се разпаднат отново. Благодаря за идеите Ви!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2024 Здравейте Велина, при сместа за кюфтетата не слагайте повече вода от количеството, описано в рецептата. Намокрете леко ръцете си при оформянето им. Ще се радваме да споделите резултата. Поздрави от нас:)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.11.2024 Здравейте, фин булгур, който пише, че е специално за кюфтета. Наистина ми беше трудно да боравя със спеста, още докатоо ги сглобявах. Мога следващия път да сложа яйце, но за мен определено беше трудно да ги оформя.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2024 Здравейте Велина, фин булгур ли използвахте?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2024 Благодаря за чудесния прочит. Вкусът е много хубав! Не ми се получиха кибетата, разпаднаха се. Още докато ги сглобявах беше трудно, въпреки че добавх малко повече вода на булгура с каймата, може би се изисква доста опит, не знам. Все пак са много вкусни :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...