Коледен шоколадов кейк „Пампепато“
Лора и Стоян
44. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2023 При мен също кекса остана леко глетав в средата. Иначе е много ефектен. Следващият път ще намаля количеството олио.
|
43. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Отне повече време за печене.
|
42. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2018 Много пухкав и вкусен!
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2017 Получи се супер. Сложих 100мл. по-малко олио и 50мл. повече мляко.
|
40. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Силвия, при нас кейкът се изпече много добре. Ако искаш да опиташ отново, следващият път може да намалиш количеството на олиото на 300 мл и да печеш 10 минути повече, като е добре, кейкът да се пече на ниското ниво във фурната.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...