Панфорте
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2017 При мен се получи. След като пасирах тиквата я изварих много добре на котлона.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2013 \" Бон апети \", това е първата ви рецепта, която не ми се получава. Спазвах точно рецептата, но определено не постигнах резултата от вашата снимка. Дори варих тиквата на пара, за да не стане водна. Въпреки това на вкус е много приятен, но на вид е като суров.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2013 Спазвах инструкциите, но според мен не се получи добре - твърде суров и теклав кейк за вкуса ми.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2013 Ако тиквата е била водна, може кейкът да е глетав, дори ако се пече дълго време. В такъв случай тиквата, след като се свари, е желателно да се отцеди в гевгир.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2013 Само дето изхабих материалите. След час и половина печене вътре си остана абсолютно тестив и мокър. Най-вероятно ако не бях варила тиквата, а бях ползвала от консерва щеше да е много по добре ама никъде не пише колко грама да е ако от консерва
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...