Кейк с малини

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 08.07.2014
Кейк с малини
 
Необходими продукти:
3 яйца
1 ч. ч. захар
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. кисело мляко
1 пакетче бакпулвер
4 с. л. олио
1 ванилия
300 г малини
2 с. л. пудра захар


Начин на приготвяне:
1
Разбиваме яйцата със захарта на пяна. Прибавяме киселото мляко, в което предварително сме разбили едно пакетче бакпулвер и ги разбъркваме.
2
Добавяме брашното и ванилията и отново разбъркваме. Прибавяме олиото и пак разбъркваме сместа.

3
Изсипваме в силиконова тавичка тестото и го заглаждаме. Отгоре подреждаме малините, като леко ги притискаме.
4
Кейкът с малини се пече в предварително загрята фурна до 180 градуса до готовност. Щом изстине се поръсва с пудра захар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: