Лимонови курабийки с течен шоколад
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2014 Здравейте ,направих кекса но нещо с печенето не се получи.50 минути на 170 градуса беше недопечен и много светъл.След още 10 минути го извадих но като истина леко спадна и като се яде е като глетав -лепи се .На вкус е много хубав но следващия път смятам да го пека на 180 градуса.Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарна.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...