Кекс с конфитюр от смокини

Гост: Стефан Иванов
Източник: Бон Апети
Дата: 03.08.2002
Кекс с конфитюр от смокини
 
Необходими продукти:
1 буркан конфитюр от смокини
4 яйца
3 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. газирана вода
1/2 ч. ч. олио
1 ч. л. сода
1 пакетче ванилия
3-4 пресни смокини за украса


Начин на приготвяне:
1
Кекс с конфитюр от смокини
Всички продукти се слагат в купа и се разбиват с миксер, докато се смесят добре.
2
Кекс с конфитюр от смокини 2
Сместа се изсипва в намаслена и набрашнена форма за кекс и се пече 20 минути при температура 160-180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.01.2014
Много бърз и хубав кекс :-)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


101 ДУШИ ОНЛАЙН
Юрукова се регистрира в сайта.
dd2 се регистрира в сайта.
Велина Василева коментира рецептата Кибе в бял сос
Бон Апети коментира рецептата Кибе в бял сос
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: