Кекс без яйца с компот от праскови

ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 05.02.2018
Кекс без яйца с компот от праскови
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
10 с. л. олио (+ за намазване)
1 бакпулвер
1 ч. ч. кисело мляко
1 компот от праскови
орехи


Начин на приготвяне:
1
Слагате бакпулвера в киселото мляко, да шупне, след което го изсипвате в купа и добавяте захарта, олиото и 1 ч. ч. сок от компота.
2
Постепенно сипвате брашното, като бъркате с миксер, докато се получи по-гъсто тесто. Изсипвате го в тава, намазана с олио и отгоре редите плодовете от компота и орехи.
3
Печете кекса около 30 минути на 180 градуса и когато е готов, веднага го заливате с останалия сок от компота.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: