Бисквитена торта „Мус шоколад“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2021 Много вкусен десерт, има вкус на карамелени бонбони. На мен обаче ми е доста сладичко, но аз по принцип не обичам много сладките неща.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2017 Получи се много добре, само че вместо в тиган, го направих в тавичка
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2017 Ммм наистина са наслада във всяка хапка!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2017 Да, Дани, може да използваш царевично нишесте.
В сайта ни може да намериш такава рецепта, която сме показвали преди време (още през 2011 година), заглавието е същото (Казан диби).
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2017 Здравейте, дали има възможност да се замени оризовото брашно с друго?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...