Грис торта с бъз
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2023 След няколко опита проба-грешка се установи, че за да бухне палачинката от ключово значение е белтъка да е разбит хабаво с миксер. На ръка не е достатъчно. Иначе аз правя половината от указаната тук доза и стават 2 палачинки. И също така се установи, че в Германия гарнитурата от ябълки се пасира с пасатор. Всеки път - все по-близо :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2023 Наскаро ядох Кайзершмарн в Германия и там го сервираха с ябълково пюре и за него взех рецептата от Вашата за Грисшмарн в сайта. Стана много вкусно, но палачинката в Германия е по-пухкава, може би добавят някакъв набухвател.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...