Бретонски галет
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2023 Омесих го в хлебопекарна, за да втаса по-лесно, а после го изпекох във фурната. Стана вкусно! Първо шупнала мая и сол, после разбити яйца, сирене и накрая брашно.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2021 Здравейте, Катерина и Еклер! Ние сме ползвали квадратна тава 24 см. В тази рецепта големината на формата не е от ключово значение, така че може да ползвате и друга с подобни размери. Поздрави от нас и успех!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2021 Моля да поясните това количество за какъв размер тава е? Важно е.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2021 Здравейте! С какви размери да е тавата, и колко време трябва да се остави да втасва тестото?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2017 Бърза, лесна и вкусна закуска!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...