Кашкавалени топчета

Или сиренца
ТИТЛА: Чирак
Дата: 20.12.2014
Кашкавалени топчета
 
Необходими продукти:
300 г кашкавал (или сирене)
8 с. л. брашно
1 яйце
1 ч. л. бакпулвер


Начин на приготвяне:
1
Кашкавалени топчета
Всички продукти се омесват и се оформят малки топчици. Оставят се за около 15 минути в хладилник, за да стегнат.
2
Кашкавалени топчета  2
Изпържват се в силно сгорещено олио за около 1-2 минути. Може да поръсите с шарена сол.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2015
Не съм авторката но съм ги правила и съм го настъргвала.Моите са оваляни в корнфлейкс
1.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2015
Кашкавалът настъргва ли се или..?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


318 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: