Картофи с разядка

Източник: Бон Апети
Дата: 06.07.2001
Картофи с разядка
 
Необходими продукти:
10 картофа
3 печени капии
1 шепа смлени бадеми
4 скилидки чесън (счукан)
1 ч. л. червен пипер
1 с. л. винен оцет
1 к. ч. олио
150 г сирене
50 г краве масло


Начин на приготвяне:
1
Картофи с разядка
Картофите се измиват и се почистват с четка, за да се махне пръстта по кората. Подсушават се и се подреждат в намаслена тава. Намазват се с разтопено масло. Пекат се 50–60 минути при температура 200 градуса.
2
Картофи с разядка 2
Сиренето се настъргва (или се намачква с вилица) и към него се прибавят останалите продукти за разядката. Разбива се до получаването на пастет.
3
Картофи с разядка 3
Изпечените картофи се разрязват на две и се подреждат в голямо плато. Разядката се поставя в шприц и се шприцова върху картофите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: