Картофи с майонеза, шунка и кашкавал, запечени на фурна

Източник: доника
ТИТЛА: Чирак
Дата: 08.05.2017
Картофи с майонеза, шунка и кашкавал, запечени на фурна
 
Необходими продукти:
1,5-2 кг картофи
3-4 яйца (сварени)
1-2 опаковки майонеза
кашкавал
шунка
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Сваряваме картофите, обелваме ги и ги нарязваме на малки кубчета.
2
Настъргваме кашкавал.
3
Нарязваме шунка на малки кубчета и я смесваме с майонезата. Разбъркваме и леко намачкваме с вилица.
4
В подходяща тава слагаме 1 ред картофи, следва ред с шунка и майонеза, после кашкавал, като редим така, до изчерпване не продуктите.
5
Накрая нареждаме нарязаните на шайби сварени яйца и поръсваме с малко черен пипер.
6
Печем в предварително загрята фурна за около 10 минути. Посоляваме на вкус и поднасяме.


Съвет:
Препоръчително е, ястието да се сервира топло.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: