Картофи с лук

Източник: Бон Апети
Дата: 12.05.2005
Картофи с лук
 
Необходими продукти:
4 картофа
2 глави кромид лук
1 кубче телешки бульон
1 връхче розмарин
4 с. л. олио
1 с. л. брашно


Начин на приготвяне:
1
Картофи с лук
Картофите се обелват, нарязват се и се сваряват. Лукът се нарязва на полумесеци и се запържва за 7-8 минути в предварително загрято олио.
2
Картофи с лук 2
След като лукът се зачерви, се поръсва с брашно и се стрива телешкият бульон.
3
Картофи с лук 3
Изсипват се картофите, наливат се 100-150 мл гореща вода, поставя се връхчето розмарин. Къкри 3-4 минути и се поднася.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: