Картофи по непалски

Вариант "Алеко"
Източник: Бон Апети
Дата: 27.07.2004
Картофи по непалски
 
Необходими продукти:
500 г пресни картофа
4–5 с. л. олио
3 гъби
1 морков
2 люти чушки
3 с. л. маргарин
4 яйца
8–9 скилидки чесън
1/2 връзка копър


Начин на приготвяне:
1
Картофи по непалски
Картофите се нарязват на тънки филии и се подреждат в намаслена тава. Върху тях се слагат и нарязаните на филийки гъби и кръгчета морков.
2
Картофи по непалски 2
Лютите чушки се почистват, нарязват се наситно и с тях се поръсват зеленчуците. Налива се 1 пръст топла вода и се пече 30–40 минути.
3
Картофи по непалски 3
Върху изпечените зеленчуци се разпределя маргаринът. Яйцата се разбиват с наситнените скилидки чесън и копър, посолява се, ястието в тавата се залива и се пече до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: