Зеленчуков пай
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 картофите нетрябва да са пресни, защото поемат солта и е невъзможно да ги хапнеш.Старите картофи поемат малко от солта, а обвивката поема голямото количество сол, при което се набръква.Рецептата реално се казва \"пататас аругас\" или преведено \"набръчкани картофи\".
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2014 Получиха се много добре :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...