Картофи на гребен

Лесни, бързи и много вкусни запечени картофи
Източник: Дарко
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 03.08.2016
Картофи на гребен
 
Необходими продукти:
4 картофа
4 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
зехтин или олио (за намазване)


Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се измиват.
2
Режат се на филийки, но не до края, като се внимава да не се разделят напълно.
3
Чесънът се наситнява и се разпределя в прорезите.
4
Картофите се слагат в тава, намазват се със зехтин и се поръсват със сол и черен пипер.
5
Пекат се около 40 минути в загрята на на 180 градуса фурна.



Съвети:
Може да добавите различни подправки по ваш избор, а също и да гарнирате картофите с краве сирене.

Сервират се топли.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2016
Уникално вкусни и хрупкави.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


170 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: