Пълнени печурки с аншоа и бекон
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2017 Продължение)))
3. В моето изпълнение не изхвърлям зелената част на праза, а го разрязвам по дължина, отделям листата едно по едно и ги бланширам за около минута в кипнала подсолена вода. Изваждам ги, шокирам ги в ледена вода, отцеждам ги, и разрязвайки ги надълго ги превръщам в тънки лентички. Когато завия на руло палачинките с пастета, ги завързвам със зелените лентичка бланширан праз. Канапето може да бъде и различно от зелена салата, за да изпъкнат зелените фльонги на праза върху златистите палачинки.)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2017 Чудесна рецепта.
Моите предложения са:
1. Ако сушените домати не са от предлаганите в магазините, плуващи в зехтин, то те трябва предварително да се залеят с 1 ч. ч. топла вода и след 15 минути, когато са се хидратирали, да се отцедят и тогава да се сипе зехтин върху тях. Ако разполагате с консервирани сушени домати в зехтин, хидратацията се пропуска.)
2. За пържене използвам тиган за палачинки на Тефал и се старая да разстеля картофеното тесто колкото е възможно по-широко, макар не винаги да успявам.))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...