Салата от червено цвекло със зелени ябълки и орехи
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Йоана, бобът се „шокира“ и така запазва зеления си цвят. По желание може и само да се сотира.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2016 Рецептата е много приятна, но при задушаване зеленият боб променя цвета си. Не е ли по-добре да се сотира, все пак замразеният боб обикновено е предварително бланширан?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 Често я поднасям на гости и винаги са я харесвали!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...