Картофен огретен с праз и ким

Източник: Бон Апети
Дата: 07.12.2009
Картофен огретен с праз и ким
 
Необходими продукти:
800 г картофи
350 г праз
100 г червена чушка
100 г зелена чушка
200 мл сметана
200 мл прясно мляко
1 ч. л. ким
2 щипки черен пипер
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се режат на шайби, след което се разбъркват в голяма купа с млякото, сметаната, праза, нарязан на шайби, кима, сол, черния пипер и нарязаните на ленти чушки.
2
Сместа се изсипва в подходящ съд за печене и се покрива с фолио. Пече се около 35–40 минути в загрята на 200 градуса фурна.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vikichu26 се регистрира в сайта.
Ради се регистрира в сайта.
Mina Mihaylovska се регистрира в сайта.
CuliNarnia коментира рецептата Спаначена салата с лимец
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: