Карпачо от ябълки

Източник: Бон Апети
Дата: 03.12.2002
Карпачо от ябълки
 
Необходими продукти:
3 големи червени ябълки
150 г стафиди
30 г орехови ядки
30 г извара
1 с. л. мед
6-7 с. л. орехово олио
сокът от 1 лимон
3-4 листа магданоз


Начин на приготвяне:
1
Карпачо от ябълки
Ябълките се почистват от семето с нож за ябълки, без да се разрязват. След това се нарязват на тънки колелца и се подреждат в плато.
2
Карпачо от ябълки 2
В купа се смесват лимоновият сок, медът и ореховото олио и се разбиват с тел.
3
Карпачо от ябълки 3
Ябълките се поливат с приготвения дресинг. Поръсват се със стафидите, изварата, счуканите орехови ядки и ситно нарязания магданоз и се сервират.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: