Пролетна яхния с калмари
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2019 Рецептата е превъзходна! Поздравления! Съвсем леко промених някои стъпки, но основното, разбира се, спазих. Мариновах месото за около 2 часа. Пропуснах запържването на подправките, но пък запечатах леко месото. След това сварих всичко заедно (месо+подправки) в тенджера под налягане за 12 мин. Просто нямах много време, а рецептата намерих буквално в последната минута.
Въпреки, че не спазих точно предписаниято, всички бяха единодушни, че са били в първокласен ресторант! Благодаря, Лора и Стоян!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...