Печени чушки със сирене и маслини
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2020 Хубави станаха, дори запечени на фурна.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2018 Станаха страхотни!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2017 Рехавички станаха, следващият път ще пусна робота и ще докарам по-добра консистенция!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2017 Обичам карфиол във всякакви варианти. Рецептата ми хареса.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2015 Трудоемка ми беше рецептата, може би, защото работих със замразен карфиол. Трябваше на два пъти да го готвя на пара, след което да го изцедя отне доста време. При мен брашното беше 6 лъжици и в соса накрая сложих магданоз. Станаха приятни кюфтета, като се има предвид, че не обичам карфиол. Мъжът ми ги хареса :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...