Гъбена супа с ечемик
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2018 Страхотна супа, но смятам, че за тази рецепта трябва да се посочи грамажа на карфиола, защото от 1 глава използвах 3/4 и накрая пак стана прекалено гъста(като каша).
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Хубава супа за сезона но я хапваме с крутони!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...