Ризото с патладжани и лимони
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2021 Любима рецепта. Лошото е че не можеш да спреш ☺️.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2018 Незнам дали ще приготвя тази рецепта отново. Хареса ни, но съм яла и по-вкусен паниран карфиол. Подправките са подходящи за карфиола, но панировката не е толкова хрупкава колкото ми се искаше.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Страхотна панировка! Станаха много вкусни!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2015 Хубава вечеря се получи ! По-вкусен е така отколкото паниран с яйце ! Благодаря за хубавата рецепта !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2014 Рецептата е страхотна не съм и предполагала,че карфиолът може да е толкова вкусен,освен това рецептата е много точна, панировката ми стигна до последната капчица. Само имам предупреждение към тези, които още не са я пробвали,внимавайте в какъв съд ще забъркате панировката, както и този в които ще изваждате вече изпържения карфиол,защото куркумата боядисва.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...