Карамелизирани ябълки

Източник: Бон Апети
Дата: 12.04.2010
Карамелизирани ябълки
 
Необходими продукти:
500 г ябълки
4 с. л. кафява захар


Начин на приготвяне:
1
Ябълките се почистват от семките, режат се на лодки и се поставят в тавичка за печене.
2
Поръсват се със захарта и се пекат около 10 минути на 200 градуса.
 
 
Съвет:
Може да се поднесат с топка сладолед или с 1 с. л. заквасена сметана на порция.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: