Капучино "Лате арт"

Гост: Луиджи Лупи
Източник: Бон Апети
Дата: 13.12.2008
Капучино
 
Необходими продукти:
30-40 мл еспресо (7 г кафе)
1/2 каничка леденостудено прясно мляко
шоколад на прах за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Капучино
Млякото в каничката се прави на пяна.
2
Капучино
Еспресото се сипва в чаша.
3
Капучино
Поръсва се с шоколад на прах.
4
Капучино
Пухкавото мляко се излива внимателно с разклащане в чашата с кафето за 30 секунди.
5
Капучино
С техниката „лате арт” и с помощта на специален инструмент се оформят лист, кученце или сърце по избор. Трайността на рисунките е 1-2 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


158 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: