Крем карамел
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2020 Не се притеснявайте, ако сместа седи на парцали, това е нормално, защото маслото като мазнина не е съвместимо с останалите течни съставки. Когато добавите брашното, всичко ще се оправи :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2020 Здравейте, започнах да правя рецептата. Разбих захарта и маслото, след това добавих прясното мляко, яйцата и заквасената сметана, но сместа ми се преби. Всички продукти бяха пресни. Каква може да бъде причината?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...