Парижки бриош
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2017 Малко по-тънка от предвиденото,но много вкусна!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Мнооооого мекичка!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2014 Благодаря за отговора!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2014 Мая, не е нужно питката да втасва повторно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 Имам питане относно това, дали питката се пече веднага след като се извади от водата,или трябва да се изчака да втаса отново?
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...