Камчийски кебап

Гост: Иванела Иванова, Винарска изба "Осмар"
Източник: Бон Апети
Дата: 21.02.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г обезкостен свински врат
150 мл бял пелин
100-150 мл олио
3 мариновани краставички
3 скилидки чесън
1 голяма глава лук
1 голям морков
4 ч. л. доматено пюре
1 ч. л. брашно
1 дафинов лист
1 щипка индийско орехче
1 щипка чубрица


Начин на приготвяне:
1
Камчийски кебап
Лукът се нарязва наедро, морковът и краставичките - на малки кубчета. Олиото се загрява, в него се запържва лукът, след което се добавят морковът и краставичките.
2
Камчийски кебап 2
Прибавят се нарязаните наедро скилидки чесън, доматеното пюре, месото (на кубчета). Разбърква се добре, похлупва се с капак и се оставя да поври на тих огън.
3
Камчийски кебап 3
Ястието се сгъстява с брашното и се подправя с дафинов лист, индийско орехче, чубрица и сол. Накрая се налива пелинът. Ври 20-25 минути, след което е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


136 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: