Кълцан стек с гъби

Източник: Бон Апети
Дата: 30.05.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г бонфиле
50 г бекон
магданоз за поръсване
50 мл сметана
3-4 печурки
2 с. л. вода
1 с. л. брашно


Начин на приготвяне:
1
Кълцан стек с гъби
Месото се начуква с кухненски чук, след което се подправя със сол и черен пипер. Нарязаният на парченца бекон се запържва на сух тиган.
2
Кълцан стек с гъби 2
Бонфилето се поставя в метален пръстен и в него се слага беконът. Завива се добре и се задушава в мазнината, останала от бекона, след което се изважда.
3
Кълцан стек с гъби 3
Приготвя се сосът, като гъбите се нарязват на филии и се задушават в олиото. Добавят се останалите продукти, задушава се 3-4 минути.
4
Кълцан стек с гъби 4
Ястието се залива с готовия сос. Преди сервиране се поръсва с магданоз.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


195 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: