Как да направим зеленчуков чипс?

Красиво, пъстро и полезно
Източник: Бон Апети
Дата: 30.08.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете на тънки филийки различни зеленчуци – картоф, цвекло, морков...
2
Бланширайте картофите за 2-3 минути. Другите зеленчуци не се нуждаят от бланширане.
3
Сложете нарязаните зеленчуци в тавичка, залейте ги с олио и ги посолете.
4
Печете, докато станат хрупкави.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


260 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: