Запечени картофи с праз и моцарела
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2022 Аз сложих по-малко грис и прецених спрямо гъстотата на моята смес. Сосът би бил прекрасно допълнение и към месо.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2021 стана супер вкусно, но мисля, че има допусната грешка в количеството на нужния заревичен грис. смятам, че 1/2 спрямо количеството мляко е невъзможна за разбиване консистенция в този случай.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...