Как да направим мъфините отново сочни?
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2016 Моцарелата се топи от висока температура, а не се превръща в гумена топка.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2015 В горещата тенджера не се слага моцарелата, а саламурата от моцарелата
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2015 В горещата тенджера моцарелата се превърна в гумена топка, а саламурата е твърде рядка за сос. Съжалявам, но това не е от добрите ви идеи.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Много добра идея! Ето го и бързия обяд!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...