Плачеща торта
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2019 Правя мекичките по почти същия начин. Единственото, което смятам е, че маслото е в повечко. Аз изпплзвам 2 с.л. олио или зехтин или загребвам 1 с.л. от маслото.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 С бакпулвер няма как да се получи това което е на снимката !
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 Здравейте, направих рецептата, но се получиха безвкусни подметки. Използвах описаните продукти в дадените количества и последователност. Единственото, за което става така направенето тесто е за бисквити или основа за пай. Моля за пояснение къде може да съм объркала или рецептата не е точна!?!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...