"Ориз пилаф с чушки"
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Благодаря за отговора.
След накисване във вода за едно денонощие, се свари за около 30-40 минути.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2014 Йоана, нахутът е сушен. Имай предвид, че времето от 20 минути е предвидено за варене в тенджера под налягане.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2014 Нахута сух ли е 300г или сварен?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...