Кюфтета от риба тон
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2019 Здравей, Татяна. Нахутът трябва да се накисне във вода за една нощ, после изхвърлете водата и го сварете така, както варите боб, т.е. без сол, докато омекне. Поздрави от нас!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2019 Здравейте, не искам да ползвам нахут от консерва, тогава ако си купя насипен, трябва ли да го варя предварително, как и колко време?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2016 Интересен вкус
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...