Португалски тарталети
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2020 Страшно бърза и вкусна закуска се получи!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2017 Здравейте, Диляна! Правя почти същите банички, като понякога добавям в плънката и ким. Харесва ми да се усеща наличието на сирене и извара и затова се впечатлих от предложеното от Вас количество. Обикновено слагат по 300 г и се чудя дали готовият продукт не наподобява баничка, приготвена в баничарница.))) Моята баба казваше, че ако в една баница има достатъчно масло, яйца и най-вече сирене, няма начин да не се постигне отличен резултат.)))) Поздравления!))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Ето ги сладурчетата
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...