Прасковен чийзкейк
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 В рецептата би трябвало да бъде посочена температурата на продуктите (кое е със стайна температура), в противен случай се получава пресичане на сместа - както при мен, заради студеното мляко. ОСвен това би било добре с точност да се посочи 1 ванилия и ч бакпулвер от колко грама - вече има различни разфасовки и от двата продукта на пазара. Рецептите би следвало да са достатъчно изчерпателни, така че да да не се налага потребителя да отгатва каквото и да било.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...