Хрупкави филенца хек

Хрупкави отвън, крехки и много вкусни отвътре
Източник: Петя Андреева
ТИТЛА: Чирак
Дата: 25.02.2015
Хрупкави филенца хек
Хрупкави филенца хек
Хрупкави филенца хек
Хрупкави филенца хек
Хрупкави филенца хек
 
Необходими продукти:
6 бр. риби хек
100 г галета (за паниране)
сол, черен пипер и соев сос на вкус
зехтин за пържене


Начин на приготвяне:
1
Рибите се почистват и се разполовяват.
2
Филенцата се овкусяват с черен пипер и сол и се овалват в галетата.
3
Изпържват се в сгорещен зехтин, до златисто.
4
Рибните филенца се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
5
Преди да се сервират се поръсват със сок от лимон и със соев сос.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.08.2015
Много вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


232 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: