Баница с локум
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2020 Здравейте, Миленка. Ако нямате камък, може да използвате съд с дебело дъно, загрявате във фурната много добре - за поне 30 минути, после слагате хляба. Поздрави!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2020 Здравейте Лора и Стоян! Харесвам рецептата, но за съжаление нямам камък. Дали е възможно да изпека хлебчетата по друг начин, например директно върху решетката ? Благодаря ви предварително!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...