Паста с пържени тиквички
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2018 Хаха, привет, Звездица,
така е, не стига :)
Рязането стана бързо, защото не е нужно да са тънки пръчици.
Престояването в студена вода може да се избегне, ако ги извадите от хладилника и действате бързо :)
И овалването можете да "забързате" - слагайте по повече наведнъж или в по-дълбока купа.
Радвам се много, че Ви е допаднала тази идея и че сте й се насладили с приятели.
Бон апети! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2017 Рецептата изглеждаше примамливо лесна и затова се заех с приготовлението й, но за мое учудване отне доста повече от 40 минути, като се има предвид рязането, престояването в солена вода и особено овалването на пръчиците.))) Що се отнася до печенето, аз лично ги пекох около 35 минути, защото не получаваха показания на снимката загар. Както и да е, важен е крайният релултат, а той беше прекрасен. Гостите ми за първи път вкусваха тиквички, приготвени по подобен начин и не спряха със суперлативите, докато не ометоха цялото налично количество. Добре, че предварително бях предвидила повече от три тиквички.)))))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...