Кифлички със сирене
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2017 Днес направих за поредн път мекици от това тесто/ с мляко/ и резултата е супер както винаги !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.05.2017 Вчера направих хляба с 1 3/4 ч. / 350 мл/ кефир /защото е по-гъст/ вместо с хладка вода и стана чудесен хляб. А когато правя мекици,го замесвам с прясно мляко,стават по-меки.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2016 Радвам се,че ти е харесал хляба :) Тина-Бети.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2016 Супер
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2016 Ани,радвам се,че ти се е получил хляба! А от тестото става идеална питка :) и мекици
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...