Кифлички със сирене
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2017 Днес направих за поредн път мекици от това тесто/ с мляко/ и резултата е супер както винаги !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.05.2017 Вчера направих хляба с 1 3/4 ч. / 350 мл/ кефир /защото е по-гъст/ вместо с хладка вода и стана чудесен хляб. А когато правя мекици,го замесвам с прясно мляко,стават по-меки.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2016 Радвам се,че ти е харесал хляба :) Тина-Бети.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2016 Супер
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2016 Ани,радвам се,че ти се е получил хляба! А от тестото става идеална питка :) и мекици
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...