Хляб с шунка и кашкавал

Класическа комбинация, която гарантирано ще събере всички около масата
Източник: Бон Апети
Дата: 02.05.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г готово тесто за пица
50 г дижонска горчица
200 г овчи кашкавал
300 г шунка
1 щипка риган
зехтин за намазване


Начин на приготвяне:
1
Хляб с шунка и кашкавал
Тестото се разточва на правоъгълник и се намазва с горчицата.
2
Хляб с шунка и кашкавал 2
Шунката се нарязва на тънко и се подрежда върху тестото. Отгоре се настъргва кашкавалът.
3
Хляб с шунка и кашкавал 3
Тестото се завива на руло, слага се в терин с намокрена хартия за печене, намазва се със зехтин и се поръсва с ригана.
4
Хляб с шунка и кашкавал 4
Фурната се загрява на 180 градуса с вентилатор и хлябът се пече 40 минути.

Подобни рецепти:
Коментари (15)
15.
Изпрати
лично съобщение

16.02.2019
Апетитна закуска!
14.
Изпрати
лично съобщение

04.05.2016
Любимата съботна закуска!
13.
Изпрати
лично съобщение

14.04.2016
Страшно вкусно! Облизахме си пръстите!
12.
Изпрати
лично съобщение

09.03.2016
Вкусна и лесна закуска!
11.
Изпрати
лично съобщение

27.10.2015
Интересна идея за закуска.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


216 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: