Огретен с лешникова гремолата
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Получи се страхотно, може би, бих променила само реда на поставяне на гъбите и топеното сирене за да може да се разтопи. При мен, топеното сирене се затопли но не се разтопи. По-късно, претоплих останалата питка във фурната, като я завих във фолиото, въобще не личеше че е приготвена преди 5 часа.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Бързо и вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2013 Получава се също много добре ако прибавите и бекон или шунка. Поздравления за рецептата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Преди време видях и друга подобна рецепта на една голяма френска кулинарна звезда тя е по опростена но пък е вкусна!
1 малко хлбче
кашкавал
стопено масло
чесън
сол и черен пипер на вкус
сусам
пресен лук
алуминиево фолио
Начинат на приготвяне е горе долу същият!Да ви е сладко!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...