Фарината
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Аз правих само с черно брашно и стана пухкав , и за мое учудване не беше глетав, следващия път сложих 70% пълнозърнесто брашно и 30% бяло и бухна още повече. Мога ли да заместя дрождената мая със сода за хляб или с домашен квас?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хлябът ще стане по-пътен, няма да бухне както е в случая, а има вероятност да остане и малко глетав.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте, този хляб само с бяло брашно ли става? Може ли да се направи с 50/50 ръжено или пълнозърнесто?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...